zdraveite kolegi naskoro si kupih 145 1.9jtd 2000g imashe problem s paleneto ponqkoga paleshe no kato se zainati ne pali i tova e (zapali li vednaj varvi idealno ) zanesoh q v bosh super disel na diagnostika i mi kazaha dat4ik na raspredelitelniq val kupuh go nali s ochakvaniq da se opravi smeniha go no vse sashtiq problem i mi kazaha da qostavq da proverqt djuzite kazaha mi 4e ednata djuza e problemna i e nai dobre da q smenqt sled koeto kolata ve4e si paleshe no dnes dokato q karah kakto bqh na 2 na okolo 2000 oborota kolata izgasna svetna mi lampata koqto prili4a na djuza i ne iska da zapali ako imate idei molq pomagaite i eventualno da mi preporachate nqkoi maistor koito si razbira i znae kakvo varshi
blagodarq predvaritelno
Колега, добре дошъл! Моля запознай се с правилата на форума. Тук пишем САМО на кирилица! Понеже ти е първи пост, предупреждавам само неофициално, но моля занапред спазвай правилата.
tonov
blagodarq predvaritelno
Колега, добре дошъл! Моля запознай се с правилата на форума. Тук пишем САМО на кирилица! Понеже ти е първи пост, предупреждавам само неофициално, но моля занапред спазвай правилата.
tonov
Comment